Kehon ja mielen hyvinvointia edistävät luennot ja koulutukset

Toteutamme innostavat luennot ja tyhy-koulutukset yhteistyökumppaneiden kanssa. Stressin hallinta, mielensätyhjentäjän taidot, positiiviset voimavarat, hyvän unen salaisuus…

MARJA JOKELA | Refleksologi • Fytoterapeutti • NLP Master • Kouluttaja

LUENNOT

Esimerkkejä luentoaiheista ja yhteistyökumppaneista, joiden tiloissa esim. ohjelmaa voidaan toteuttaa.

KOULUTUKSET

Ennakkotietoa syksyn uusista tuulista!

CAM-hoitojen perusteet – verkkokoulutus voi suorittaa lokakuusta 2019 alkaen verkkokoulutuksena! Koulutus tulee myyntiin tälle Dagaz Ky:n sivustolle sekä Medika Novan verkkokauppaan syksyn aikana. Opiskeletko luontaishoitoja tai hyvinvointia edistäviä hoitoja, tai suunnitteletko opintojen aloittamista?
Koulutus kuuluu Luonnonlääketieteen Keskusliitto LKL ry:n koulutusvaatimuksiin, ja sisältää aiheita, jotka ovat tärkeitä tiedostaa edistäessämme ihmisten terveyttä ja hyvinvointia erilaisten hoitojen avulla.
Verkkokoulutus mahdollistaa opintojen suorittamisen itsellesi sopivassa paikassa, kunhan käytössäsi on tietokone ja verkkoyhteys. Ekologista ja helppoa arjen keskellä!
Haluaisitko hyödyntää ennakkoilmoittautujan edun? Verkkokoulutuksen hinta 170 €, mutta 30.9.2019 mennessä koulutukseen ilmoittautuneet saavat sen hintaan 150 €! Ennakkoilmoittautujan edun saa lunastettua, jos aloittaa koulutuksen kuukauden sisällä, kun se on tullut myyntiin verkkokauppaan. Ennakkoilmoittautuminen ei sido lunastamaan koulutusta. Ilmoittaudu: koulutus(at)luonnollisesti.com

Vauvahierontaa kotikäyttöön – ryhmäohjaukset vauvoille ja tenaville, Äideille, Isille, kummeille ja mummuille. Vauvahieronnan koulutusta myös ammattilaisille. Kouluttajina toimivat vauvahieronnan ohjaajat, refleksologit Marja Jokela ja/tai Irja Laine. Vauvahierontaa kotikäyttöön – ryhmäohjauksia toteutetaan kysynnän mukaan eri paikkakunnilla.