Voimavaroja ja elämänlaatua arkeen hyvinvointipalveluiden avulla

Olen Refleksologi (vuodesta 1995), NLP Master Practitioner, Vauvojen refleksologisen hoidon ohjaaja, Fytoterapeutti, Metsämieli-ohjaaja, Hoitava Hengitys HB-ohjaaja, refleksologian kouluttaja. Haluatko apua hyvinvointisi edistämisessä?

REFLEKSOLOGIA / KOKO KEHON VYÖHYKETERAPIA

Refleksologia tukee kehon omien voimavarojen elpymistä.  Teen refleksologiaa yli 25 vuoden kokemuksella, kaikille vastasyntyneistä vanhuksiin, soveltaen hoitoa aina elämänhetkeen sopivaksi.

Tutustu refleksologiaan, sen mahdollisuuksiin, ja minun yli 30-vuoden mittaiseen matkaani refleksologian parissa: Refleksologia hyvinvointisi tueksi

VOIMAVARAVALMENNUS

Valmennuksen tarkoituksena on pyrkiä löytämään voimavaroja arkeen mm. NLP:n, kokemuksellisen oppimisen, valmennuksellisten menetelmien ja positiivisen psykologian keinoin. Valmennuksessa voidaan hyödyntää myös kehollisia harjoitteita, kuten hengitys- ja rentoutusharjoituksia. Valmennus voidaan yhdistää myös manuaalisiin hoitoihin tai voidaan toteuttaa myös luonnossa luontokävelynä, myös ryhmille.

AYURVEDINEN INTIALAINEN PÄÄ – JA KASVOHIERONTA

Intialaiseen perinteiseen lääketieteeseen, ayurvedaan perustuva rentoutushoito, jossa hierotaan sekä pää, hartiat että kasvot öljyn avulla. Hoito kestää tunnin. Aluksi hartiat ja pää hierotaan istuen, nauttien samalla yrttijalkakylvystä. Lopuksi kasvot ja pää hierotaan makuuasennossa rentoutuen, tai jopa päiväunien merkeissä.

FYTOTERAPIA

Hyödynnän fytoterapiaa kaikissa hoidoissa, ja asiakkaan niin halutessa voin tehdä kokonaan fytoterapeuttisen hoidon, tai konsultaation. Turveselkähoito on syvärentouttava hoito, joka auttaa sulattamaan lämmön, imukuppihieronnan ja turpeen vaikutuksella lihasjännityksiä.  Turvekäärehoito voidaan tehdä paikallishoitoina.

ENERGIAHOITO

Energiahoitomenetelmäni on kehittynyt 30 vuoden aikana omaksi intuitiiviseksi auttamismuodokseen. Hoito sopii stressinlievityksestä aina tukihoidoksi vaikeiden elämäntilanteiden kohdalla.

Hinnat sisältävät alv:n 24 %. Hinnasto 2024