Voimavaroja lisäävät hoito- , valmennus-, koulutus – ja ohjelmapalvelut

Refleksologiaa eli koko kehon vyöhyketerapiaa yli 20 vuoden ammattitaidolla, kehon ja mielen yhteyden huomioiden. Terveyttä ja hyvinvointia edistävät luennot, koulutukset ja ohjelmapalvelut.

MARJA JOKELA | Refleksologi • Fytoterapeutti • NLP Master • Kouluttaja

OMA TIENI HYVINVOINTIPALVELUIDEN TUOTTAJAKSI

Olen nuoresta asti ollut kiinnostunut ihmisen niin fyysisestä, psyykkisestä kuin henkisestäkin hyvinvoinnista. Luontaisterapioiden ja hyvinvointialan koulutusten, ja itseopiskelun avulla löysin itselleni keinot oman terveyteni hoitamiseen, ja lähdinkin opiskelemaan refleksologiaa heti valmistuttuani ensimmäiseen ammattiini.

Hyvinvoinnin edistämisen tiellä olen jatkanut, tuottaen ohjelmapalveluita ja kouluttaen luontaishoitoalalle aikovia ammattilaisia. Olen kasvanut yrittäjäperheessä, ja siksi yrittäjyys on ollut itselleni aina luontainen tapa työllistää itseni, ja koen tärkeäksi myös auttaa muita yrittäjyyden tiellä.

Luonto on ollut aina lähellä sydäntäni, kasveineen ja eläimineen. Luonnon hyvinvointivaikutusten merkitys terveytemme edistäjänä on korostunut viime vuosina ja Green Care-opintojen myötä olen tietoisesti entistä enemmän yhdistänyt luontoperusteisia toimintatapoja tuottamiin palveluihini. Keväällä 2023 valmistuin Metsämieliohjaajaksi.

REFLEKSOLOGI

Valmistuin Refleksologiksi 1995 Suomen Refleksologia- ja Vyöhyketerapiaopistosta Medika Novasta. Olen osallistunut säännöllisesti Refleksologian jatkokoulutuksiin, kerrannut koulutukset kursseista suurimman osan useampaan kertaan, ja toiminut aktiivisesti Suomen Refleksologit ryn toiminnassa  vuodesta 1999, yhdistyksen puheenjohtajana 2005 – 2018. Vuodesta 2016 alkaen olen toiminut refleksologian kouluttajana Medika Nova Oy:ssä.

FYTOTERAPEUTTI

Valmistuin 2005 Fytoterapeutiksi eli yrttiterapeutiksi. Kouluttauduin Fytoterapeutiksi Frantsilan Koulutuskeskuksessa Virpi Raipala-Cormierin ollessa pääopettajana. Olen kouluttautunut tekemään turvehoitoja Lehtopeat-yrityksen koulutuksessa, ja täydentänyt fytoterapeuttista osaamistani säännöllisellä täydennyskouluttautumisella.

NLP

NLP Practioner ja Master koulutuksia sovellan työssäni monin tavoin, kuten myös käymiäni valmennuskursseja.

Olen pohjakoulutukseltani Julkishallinnon merkonomi. Yrittäjän ammattitutkinnon, Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon ja markkinointikoulutusten myötä olen vahvistanut yrittäjäosaamistani. Olen täydentänyt CAM-hoitoalan ammattiosaamistani vuosikymmenien aikana ravinto- paasto, sekä – hivenainekoulutuksissa ja erilaisten hoitotekniikoiden kursseilla. Energiahoitamista olen opiskellut myös useissa koulutuksissa, mutta tällä alueella oma pitkäaikainen hoitoalan kokemukseni on ollut paras opettajanani.

Helmikuulla 2024 valmistuin Hoitava Hengitys HB-ohjaajaksi, ja tämän koulutuksen myötä annan hengitysohjausta sekä yksilöasiakkaille, että ryhmille.

VASTUUTEHTÄVÄT JA JÄSENYYDET

Olen toiminut Luonnonlääketieteen Keskusliitto LKL ry:n puheenjohtajana vuodesta 2021- . Olen jäsenenä Suomen Refleksologit ry:ssä, Suomen Fytoterapiayhdistyksessä, Suomen Yrittäjät ry:ssä, Pirkanmaan Matkailu ry:ssä sekä Yhdistävä Lääketiede ry:ssä.