Terveyttä ja  hyvinvointia edistävät hoito-  koulutus – ja ohjelmapalvelut

Refleksologiaa eli koko kehon vyöhyketerapiaa yli 20 vuoden ammattitaidolla, kehon ja mielen yhteyden huomioiden. Terveyttä ja hyvinvointia edistävät luennot, koulutukset ja ohjelmapalvelut.

MARJA JOKELA | Refleksologi • Fytoterapeutti • NLP Master • Kouluttaja

OMA TIENI

Olen nuoresta asti ollut kiinnostunut ihmisen niin fyysisestä, psyykkisestä kuin henkisestäkin hyvinvoinnista. Lähdin opiskelemaan Refleksologiaa heti valmistuttuani ensimmäiseen ammattiini. Opintojen myötä oivalsin, että vasta ihmisen ottaessa itse vastuun omien ja lasten terveysongelmien hoidossa, voi terveydentila alkaa kohentua sen sijaan, että hoidetaan vain sairauksia.

Tavoitteenani on parantaa asiakkaiden elämänlaatua erilaisin menetelmin, hoitojen, valmennusten, luentojen, koulutusten ja ohjelmapalveluiden avulla.

REFLEKSOLOGI JA SUOMEN REFLEKSOLOGIT RY:N PUHEENJOHTAJA

Valmistuin Refleksologiksi eli koko kehon vyöhyketerapeutiksi vuonna 1995 Tampereella Suomen Refleksologia- ja Vyöhyketerapiaopistosta Medika Novasta.

Olen osallistunut säännöllisesti Refleksologian jatkokoulutuksiin ja toiminut aktiivisesti Suomen Refleksologit ryn toiminnassa (yhdistyksen puheenjohtajana vuodesta 2005).

Syksystä 2016 alkaen olen toiminut releksologian kouluttajana Medika Nova Oy:ssä.

FYTOTERAPEUTTI

Valmistuin 2005 Fytoterapeutiksi eli yrttiterapeutiksi. Kouluttauduin Fytoterapeutiksi Frantsilan Koulutuskeskuksessa (www.frantsila.com) Virpi Raipala-Cormierin ollessa pääopettajana.

PAASTO- JA RAVINTOTERAPIAN SEKÄ FUNKTIONAALISEN LÄÄKETIETEEN OPINTOJA

Olen suorittanut osia naturopatian eli paasto- ja ravintoterapian opinnoista (Terveysopisto Salus) sekä osallistunut Funktionaalisen lääketieteen koulutuksiin.

REIKI 1 JA 2

Olen suorittanut Reikin 2 ensimmäistä tasoa Leena Markkasen oppilaana.

AYURVEDINEN INTIALAINEN PÄÄ- JA KASVOHIERONTA JA TURVEHOIDOT

Olen kouluttautunut tekemään Ayurvedistä Perinteistä Intialaista pää -ja kasvohierontaa sekä turvehoitoja.

MATKA-MENETELMÄÄ, NLP PRACTIONER JA NLP MASTER, VALMENNUS

Matka-menetelmän intensiivikoulutuksesta olen saanut hyvän työkalun tunnemaailman lukkojen avaamiseen ja käsittelyyn. NLP Practioner ja Master koulutuksia sovellan työssäni monin tavoin. 2018 suorittamastani Sisäinen loiste-valmennuskoulutuksesta sain erinomaisia apuja valmentavaan työtapaani.

JÄSENYYDET

Olen Luonnonlääketieteen keskusliiton, Suomen Refleksologit ry:n (myös hallituksessa), Suomen NLP-yhdistyksen, Vihreä Sydän matkailuyrittäjien yhdistyksen (myös hallituksessa), Suomen Fytoterapiayhdistyksen sekä Suomen Yrittäjien jäsen.