Kehon ja mielen hyvinvointia edistävät ohjelmapalvelut

Etsittekö hyvää oloa tuottavaa ohjelmapalvelua tilaisuuteenne? Toteutan toiveidenne mukaan innostavaa, virkistävää, rentouttavaa ohjelmaa, ammattitaidolla. Miltä kuulostaisi Hiljaisuuden Metsäretki Seitsemisen kansallispuistossa, Mielentyhjentäjän taitoihin perehtyminen tai Hyvinvointia Suomen luonnosta-luontoretki?   

MARJA JOKELA | Refleksologi • Fytoterapeutti • NLP Master • Kouluttaja

KEHON JA MIELEN HYVINVOINTIA RYHMÄLLESI

Kehon ja mielen hyvinvointia edistävillä ohjelmapalvelut lisäävät voimavaroja arkeen! Tyhy-tilaisuudet, voimavara- ja stressinhallintaluennot, ryhmähoidot- ja ohjaukset, rentoutusohjaukset, aistiretket luontoon, Hiljaisuuden Metsäretket, yrtti-, turvehoito- ja retriittisaunat, ammattitaidolla.

Suunnittelen ja toteutan yhteistyökumppaneiden avulla tilaisuuteenne kehon ja mielen hyvinvointia edistävän ohjelmakokonaisuuden. Voin toteuttaa ohjelmaa myös yrityksen omassa toimitilassa, Pumpulihuaneella Tampereen Tammelassa (PMK:n talon ylimmässä kerroksessa) tai omissa tai tapahtumiin vuokraamissanne tiloissa, tai etsiä parhaan mahdollisen paikan ja palvelut tarpeisiinne.

Dagaz Ky on Pirkanmaan Matkailu ry:n jäsen, ja tuottaa palveluita yhdessä muiden matkailu – ja ohjelmapalveluyrittäjien kanssa, sekä muita hyvinvointipalveluita tuottavien yritysten kanssa, esimerkiksi Frantsilan Hyvän Olon keskus Hämeenkyrössä, sekä Metsähallituksen yhteistyöyrittäjänä  Seitsemisen kansallispuistossa Ylöjärvellä.

LÄHDETÄÄNKÖ RETKELLE LUONTOON?

VOIMAMATKA luonnon pyhille paikoille – ryhmämatka

  • Opastettu (3 – 5 h) elämyksellinen retki pirkanmaalaisiin luonnon pyhiin paikkoihin, mukavasti Matrocks Oy:n bussikyydillä, voidaan toteuttaa esteettömästikin.

Hyvinvointia Suomen luonnosta (1h)

  • Ohjatulla luontoretkellä tutustumme Suomen luonnon hyvinvoinnin antimiin.
  • Kävelyn aikana tutustumme aistien avulla elinvoimaa lisääviin luonnonyrtteihin, luonnosta saataviin itsehoitoaineisiin, ja luonnon hyvää oloa lisäävään vaikutukseen. Retki sopii kaiken ikäisille, myös perheille. Edettävä matka n. 2 km (riippuen ryhmästä). Retkelle kannattaa pukeutua säänmukaisesti. Max 25 hlöä.

Hiljaisuuden Metsäretki (2 h)

  • Omien ajatusten kuunteleminen ja luova ajattelu kaipaa joskus hiljaisuutta, ja liikettä. Hiljaisuuden metsäretkellä kuljetaan opastettuna ryhmässä, turvallisesti, keskittyen läsnäoloon luonnossa. Kävelemme n. 6 km (riippuen säästä ja ryhmäläisten toiveista). Retki soveltuu aikuisille.  Retkelle kannattaa pukeutua säänmukaisesti. Max 20 hlöä.

Aistiretki luontoon (1 – 2 h)

  • Elämyksellinen retki luontoon, jossa hitaasti edeten uppoudutaan luontoon kaikin aistein. Retki sopii hyvin työyhteisöille. Retkelle kannattaa pukeutua säänmukaisesti. Max 20 hlöä.